PROMOSI MALAYSIA RM89 SAHAJA. Masa Terhad

  014 - 338 4017    Servis Seluruh Pulau Pinang

Tentang Kami

Inilah sedikit sebanyak tentang perjalanan Barokahaircond.com

Siapakah Kami

Syarikat Barokah bermula dari penubuhan Ekonomi Tomyam pada tahun 2010 yang berdaftar sebagai syarikat F&B. 

Pemilik syarikat itu mengambil langkah berani dengan menubuhkan syarikat baharu bernama Barokah Utara Aircond & Elektrik bagi memenuhi kehendak pelanggan yang ingin membeli penghawa dingin, membaiki dan melakukan kerja-kerja elektrik.

Barokah Utara Aircond & Elektrik yang lebih dikenali sebagai Barokah Aircond adalah sebuah syarikat milikan tunggal yang ditubuhkan pada 29 Ogos 2018 dengan nombor pendaftaran PC0025506-A. Syarikat telah beroperasi sepenuhnya di sebuah premis pada 9 September 2018 di 175-2, Jalan Perak, 10150, Georgetown, Pulau Pinang.

Peranan syarikat ini lebih kepada memasarkan penjualan penghawa dingin, elektrik dan pembaikan penghawa dingin.

Siapakah Kami

Objektif syarikat adalah untuk menjadi penyedia perkhidmatan dan penyelia yang terbaik dan berdaya saing. 

Barokah Utara Aircond & Electric menyediakan bekalan, servis dan penyelenggaraan untuk semua jenis unit penghawa dingin domestik dan komersial. 

Kami juga menawarkan perkhidmatan dan pembaikan semua jenis penghawa dingin dan sistem penghawa dingin berasaskan gas R32, R410A dan R290. 

Untuk sistem yang lebih besar yang melibatkan banyak unit, mereka menawarkan kontrak

Total Top Services

Countries

Positive Feedback

Usual Users

VISI dan MISI Kami

Visi syarikat adalah untuk mengembangkan lagi cawangan perniagaan yang dijalankan. Selain itu, syarikat ini juga ingin mengukuhkan reputasi pencapaian dan memberikan perkhidmatan dan bekalan terbaik kepada pelanggan dengan lebih terjamin dan berkualiti. 

Misi syarikat adalah untuk Barokah Utara Aircond & Elektrik menjadi pembekal dan penyedia perkhidmatan terbaik setanding dengan negara luar yang menguasai bidang ini.

Gallery Testimoni

Kami mempunyai lebih dari 10 orang juruteknik yang sedia membantu anda.

Rakan Kami